söndag 23 maj 2010

För varma dregglisarFör nån vecka sedan så sydde jag några dregglisar till butiken (ska öppna den snart, väntar bara på en grej). Det dumma jag helt hade glömt bort var att det nästan var sommar. Den kom ju nån dag efter jag sytt. Så jag har sytt med fleece på baksidan. Men vem vill ha det i sommar?!? Måste sy några fler med trikå på baksidan.
Men en sak som är väldigt positivt iaf är att jag äntligen köpt en prymtång av Bibbis. Undra om jag eller mina grannar i lägenheten under är gladast =)

Molntygerna kommer från Jnydesign och det gråa köpt längesen på Tygverket. En grå är i storlek mindre för nån liten dregglare.


10 kommentarer:

 1. Fina dregglisar! Snart är det höst igen och då kommer de till användning! ;)

  SvaraRadera
 2. Jättefina molndregglisar. Får man beställa några redan nu?

  SvaraRadera
 3. Magdalena, det går fint! Maila mig bara. Kostar 85 kr styck.

  SvaraRadera
 4. Jättesnygga! Idag hade det dock nästan behövts dregglis med fleece då sommarvärmen som varit plötsligt var som bortblåst =).

  SvaraRadera
 5. Jag tror att fleece kan funka bra även sommartid. Det är ju bättre som fuktspärr än trikå och behövs verkligen till min lille "dregelputt". ;)

  SvaraRadera
 6. Fina dregglisar och visst är prymtången bra!!

  SvaraRadera
 7. Jag har en liten utmaning för dig hos mig.

  SvaraRadera
 8. Härliga dregglisar och vädret varierar ju än så länge rätt friskt...

  SvaraRadera
 9. Haha, ja ibland undrar vad man grannarna under tror när man sitter å bankar allt vad man har för att få i knapparna. Som tur är har vi en nästan döv tant under oss :D
  Jättefina dregglisar!

  SvaraRadera
 10. Malin Forssmed26 maj 2010 19:54

  Öppna din affär genast, jag vill beställa! :)

  SvaraRadera