söndag 13 juni 2010

Väskan Karamell

I fredags var vi hos en av mina närmsta vänner. Hon har just fått ett nytt jobb som lärare och därför tyckte jag det passade att hon skulle få en väska att ha lite böcker och papper i. Ja, sånt man går och släpar på som lärare gissar jag :)


Så på dagen sydde jag denna väska. Det är det andra tyget som jag hittade hos min mans mormor. Tyget är lite grovt och passar väldigt bra till väskor.  Tycker den ser ut som en karamell med de härliga färgerna. Överst lät jag fållen vara kvar som var på tyget redan. Det blev en extra detalj som gjorde sig bra. På bilden ser den ut att vara lite svängd i botten, men det blev bara så i fotograferingen. Annars är den spikrak.
Har kvar mycket av tyget, så det blir nog fler karamellväskor :)Sen har jag även fått en award av Emster. Jättetack! Det är så kul att veta att det är uppskattat det man gör och att man kan insperera andra. Jag blev riktigt glad! När man får den ska man skriva sju saker om sig själv och skicka den vidare. Jag har även fått en utmaning av Carro på Mysigt Design att skriva några saker om mig själv. Här har jag tidigare skrivit lite om mig. Så tyvärr väljer jag den här gången att inte skriva något. Helt av enkelt av den anledningen att jag tycker det är så svårt att komma på nåt som andra kan tycka är intressant och kul att läsa.
Jag väljer även att inte skicka vidare utan tycker att alla kan ta en titt på min blogglista. Där finns inspiration i mängder!

9 kommentarer:

 1. Väskan är ju helläcker!!! Lyllos din vän som får gå och bära på den där i skolkorridorerna:)

  SvaraRadera
 2. Jättefin väska!! Grattis till din award!

  SvaraRadera
 3. Härligt sommrig väska, den blir man glad av. Grattis till utmärkelsen den är du värd!

  SvaraRadera
 4. Riktigt snygg väska, kul att få nytt jobb-present!

  SvaraRadera
 5. Supersnygg väska - älskar tygväskor i alla modeller. Man blir så glad av dem! Grattis till utmärkelsen, säger som JuMel, den är du värd!!

  SvaraRadera
 6. Tyget blev ju perfekt till denna väska! En riktigt snygg karamell =). Vilken trevlig present!

  SvaraRadera
 7. Hej :)
  Jag har nu igång tävlingar och det kommer in nya hela tin.
  Kanske finns det något som intresserar just dig.

  Var gärna med :)
  http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html

  Är du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt
  och då är det bara radera den hära kommentaren eller nå:)

  Ha det bra :)
  Kramar // Millah

  SvaraRadera
 8. fin väska du har gjort, älskar rött och tyget var så vackert!

  SvaraRadera
 9. Grattis till den trevliga utmärkelsen :)

  Angående din fråga på Gula Villans blogg, måste jag tyvärr meddela att jag inte är någon som helst expert på varianter av Stringhyllor ;)
  Det vore dock intressant att se en bild!

  /S

  SvaraRadera