tisdag 29 juni 2010

Sommar och kortärmat

Vilken sommar vi har fått! Vi har varit på västkusten och firat midsommar med min mans släkt. Stor släkt nu när många börjat få barn. 37 st och 6 barn under 1,5 år! Full rulle kan man säga  =)
Innan vi åkte förra onsdagen hann jag börja med denna kortärmade body. Jag hade inte så mycket tyg att det skulle räcka till en stor body. Så det fick bli en i storlek 68.

Jag gjorde om ursprungsmönstret lite, men måste ha tänkt helt fel. Ärmarna stämde inte med resten av bodyn. Så det blev sprätta upp, tänka om, sy om och sy in innan den blev klar. Men nu är den iaf klar och jag blev tillslut nöjd med slutresultatet.


Labeln satte jag bak och har bara sytt på kortkanterna så att man kan hänga upp den om man har en krok vid skötbordet tex.
Bodyn hamnar i butiken.

Å så en midsommarbild såklart!


6 kommentarer:

 1. Jättesöt body! Molntyget blir aldrig fel. Jag gjorde ett försök på en body för ett tag sedan men den hamnade i ufolådan eftersom kantbandet blev helt galet. Kanske ska ta upp den någon dag och försöka igen ;-)

  SvaraRadera
 2. Underbart söt liten midsommarkille!!! Låter som en midsommar med fart och fläkt!!

  Molnbodyn superfin - blir lite sugen på de turkosa molnen när man ser den!

  Kanske springer vi på varandra i Hunnebo nån dag :)

  SvaraRadera
 3. Jättefin body, jag gillar ju kuvert, och så är det kul att sy dem.

  Tänk att din plutt kunde tänka sig att ha på kransen, det enda sättet vi fick på Julle var att ha hatt under kransen :-D

  SvaraRadera
 4. Härlig molnbody och midsommarfoto!

  SvaraRadera
 5. vilket fint midsommarkort!! ja den lilla fiaten är underbar, den har lyckats åka 5 stycken i, något trångt blev det dock ;) sov så gott!

  SvaraRadera
 6. Smart med labeln som man kan hänga upp plagget i. Tänker ofta att jag ska sätta ett sånt band bak i halsringningen på avigsidan men glömmer det jämt och så bli det högar på skötbordet...

  SvaraRadera