fredag 4 juni 2010

Butiken öppnar! Tävling!

Jag såg idag att min räknare hade passerat 5000 besökare. Grymt! Hmm, tänkte jag. Hur ska jag fira detta? Då kom jag på att jag öppnar butiken! Trots att jag har alldeles för lite grejer i den. Men det kommer mer eftersom. Så ta en titt vettja!
Jag lottar även ut en haklapp som finns i butiken. Det som du behöver göra är att gissa vad jag kommer att sälja först! Kommentera inlägget här med svaret så är du med i utlottningen. Dragningen kommer att ske på söndag kl 20.00.

Här kommer en bild på dagens sömnad. Ett linne i fordonstyget i storlek 86. Mudden kom dit efter att maskinen krånglat och sömmen i midjan inte blev elastisk. Så jag fick klippa bort en bit och sen sätta mudd. Men det blev fint tycker jag.


14 kommentarer:

 1. Grattis till alla besökare! Vad spännande med öppningen av butiken, stort lycka till! Butiken var jättesnygg! Jag gissar på en dregglis (i molntyg) =).
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Gissar på en t-shirt!
  Det var snyggt med mudd nertill!
  Lycka till med shopen nu!!

  SvaraRadera
 3. hmm, missade att det inte fanns några t-shirtar så då gissar jag på det nysydda svart-turkosa linnet inlägget här!

  SvaraRadera
 4. Grattis till butiken. Jag gissar också på en dregglis :D. Jättefint linne och extra snyggt med mudden. Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Jag vill också vara med i utlottningen! Jag satsar på att det som blir sålt först är en dregglis, de brukar sälja bra! Fint linne också, jag gillar mudden nertill.

  SvaraRadera
 6. Halloj! Vilket fint upplägg på butiken, jag tror på dregglis!

  SvaraRadera
 7. Hej.
  Jag vill gärna vara med i tävlingen, jag tror att du kommer sälja en skallra, tyckte dem såg så häftiga ut :). Grattis till alla besökare :)
  Du gör mycket fina kläder.
  Hoppas på tur.. :)

  SvaraRadera
 8. Grattis till butiken och alla besökare!! Jättekul! Jag tror att du säljer en solhatt först!!
  Linnet med mudden blev kanontufft!

  SvaraRadera
 9. Grattis till öppnandet av butiken. Jag är likadan - har egentligen inte tillräckligt med grejor till min än, men vill öppna ändå. Så du gör helt rätt i att öppna. Jag tror du säljer ett par hängslebrallor först. Trevlig lördagkväll!

  SvaraRadera
 10. Snygg design på din blogg och butik, men finast av allt är ju det du syr. Grymma grejer. Lycka till med butiken. Jag gissar att du säljer en solhatt först!

  SvaraRadera
 11. Grattis till alla besökare. :) Butiken är jättefin å lätt att titta runt i. Jag vill gärna vara med i utlottningen och jag tror att du säljer ett linne först.

  SvaraRadera
 12. Grattis till besöken och butiken. Jag gissar på en haklapp!

  SvaraRadera
 13. Kul med alla besökare!! Och vad fint du gjort i bloggen/butiken!! Jag tror stenhårt på en solhatt!!

  SvaraRadera
 14. Attans också, klockan är 20.04 så jag hann inte med...

  SvaraRadera