måndag 7 juni 2010

Moln, apor och fordon till Småland


Har idag blivit klar med lite smått och gott till min kompis barn i småland. Lille M fyllde ett år för nån vecka sedan och önskade sig då en toppmössa i turkost molntyg. Eller hans mamma önskade nog istället :) Tyvärr hann jag inte få hem det turkosa molntyget lagom till vi skulle dit och hälsa på, så han fick en röd molndregglis som tillsvidarepresent.Sen när jag pratade med min kompis så ville hon även beställa ett linne i aptyget och ett tufft pannband till storasyster.
Jag hade sett på Gekkos blogg att det var värsta flugan bland ungarna att ha pannband i olika färger. Men jag trodde det bara var i Norge. Men tydligen så är det så här oxå, fast det kanske inte kommit till Stockholm ännu, eller så är jag helt off.

Mönstret till linnet är samma som tidigare, och mössan och pannbandet är eget. Moln och aptyget är jersey från JnyDesign, och fordonstyget kommer från Mjuka tyger. Linnet är kantat med interlock från Söders tyger.

Nu väntar jag bara på att brevet ska komma fram till syskonen så jag får höra om storlekarna stämmer. Är mest spänd på pannbandet eftersom jag inte sytt nån mössa till nån 5-åring förut.

4 kommentarer:

 1. Jättefina saker, alltihop! Jag blir så avis på er som får så fina linnen. Mina försök har inte blivit bra men kanske jag orkar ge mig på ett försök till.

  SvaraRadera
 2. Åh, så fina presenter. Aplinnet gillar jag speciellt!

  SvaraRadera
 3. Fina saker! Gillar också pannbanden.. Sydde ju en grön fordonssingoalla igår och jag sydde inget matchande till den och har bestämnt att inte sy gröna tights till då det blir så väldigt GRÖNT då.. Men ett pannband kanske??!! Ska prova!

  SvaraRadera
 4. Fina saker! Kommer säkert att bli väldigt uppskattade! Det turkosa molntyget är ju bara så somrigt och fint!

  SvaraRadera