lördag 3 april 2010

Tidningen skriver


Mina föräldrar har tagit med sig ett tidningsutklipp till stugan från deras tidning Norra Västerbotten. Det var ett repotage som handlade om mig och att jag startat ett företag under mammaledigheten. Även om hur jag kom på iden med mina skötbordsunderlägg och processen att börja tillverka och sedan sälja. Jättekul att de ville skriva om det och jag hoppas såklart att det har lett till att nån mer köpt ett underlägg.

Lite kul att läsa om sig själv oxå ;)

9 kommentarer:

 1. Hej och tack för kommentaren på min blogg. Kul att hitta hit och vad mycket fint du syr. Ha en fortsatt trevlig påsk.

  SvaraRadera
 2. Vad oerhört roligt! Jag hade kännt mig såååå stolt över mig själv. Tänk vilken inspiration våra barn kan vara för oss. På många sätt och vis! Glad påsk på dig. Vill också uppmärksamma dig på att jag har en Give Away hos mig.

  SvaraRadera
 3. Grattis till artikel, kul att bli uppmärksammad!

  SvaraRadera
 4. Tack för kommentaren på min blogg, kul att du hittat dit:) Vad mycket fint du sytt! Glad Påsk!

  SvaraRadera
 5. Superkul att dom uppmärksammat dig och din produkt! Jag älskar att läsa sånna artiklar, tycker det är så inspirerande!

  Hoppas ni har en bra påsk i norrland! Vi kom ju tyvärr aldrig dit pga sjukdom. Kram!

  SvaraRadera
 6. Men åh vad roligt! GRATTIS!

  SvaraRadera
 7. Vad kul att bli uppmärksammad för något man själv skapat! Det måste ju vara drömmen för alla kreativa människor! Grattis. Var kan man läsa mer om underläggen? *nyfiken*

  SvaraRadera
 8. Ja, det är verkligen jättekul! Man kan läsa mer på min hemsida www.onomak.se :)

  SvaraRadera