tisdag 31 augusti 2010

Onomak goes Finland!

Jag är överlycklig över att ha fått en återförsäljare för mina skötbordsunderlägg i Finland! Jag hade sån tur att jag gick förbi Big Small Companys monter på Formexmässan och tyckte de verkade ha ett koncept som passade mina underlägg. Dom blev så intresserade att jag nu har skickat ett gäng skötbordsunderlägg till Helsingfors, och sen har de även blivit min distributör i Finland. De ska alltså sköta pr och kontakten med butiker som ev ska sälja skötbordsunderläggen, vilket är toppen eftersom jag inte kan ett ord finska :)

Så nu håller jag tummarna för att mina skötbordsunderlägg ska börja sälja "over there".

Sen vill jag även tacka alla som kom förbi mig och Le Petit på marknaden i Årsta! Vi hade en jättefin och rolig dag. Solen sken och alla var positiva och vi fick sälja mycket och dela ut visitkort. Det vi lärde oss till nästa sensommar/höst marknad var att mössor gick som smör. Vi hade alldeles för lite med oss. Så nästa gång blir det att sy upp fler. Nästa marknad är i november tror jag. Men ni som sålt på vintermarknader, går mössor lika bra då, eller är det nåt annat som gäller?


Här lyckas vi blunda samtidigt :)Bilden är lånad från Le Petit.

4 kommentarer:

 1. Jag kollade in hos dem och såg att de hade väldigt många franska produkter. Du skulle säkert gå hem i Frankrike också, de är överförtjusta i allt skandinaviskt och handgjort...

  SvaraRadera
 2. Åh, så skoj med en distributör. Grattis! Och vilket fint stånd ni verkar ha fått till. Jag ska själv stå på min allra första marknad till lucia och suger i mig alla råd jag kan få angående att pynta ståndet för att locka till sig kunder. Några tips!?!

  SvaraRadera
 3. Jättegrattis! Så kul ni verkar ha det på marknaden!

  SvaraRadera
 4. Gud vad kul! Stor grattis till åteförsäljaren i Finland!

  Ja visst hade vi trevligt på maknaden =).

  SvaraRadera