tisdag 17 augusti 2010

Stjärnbrallor

Jag varvar marknadssömnad med lite kläder till Lilleman. Han är i behov av några fler byxor, så det fick bli ett par i Mjuka tygers stjärninterlock. Tycker det är kul med olika färger på stjärnorna. På så sätt kan man sätta olika färger på mudden som ändå tas upp av byxan. Den limefärgade muddväven kommer från Stoff och Stil.

Mönstret till byxorna kommer från gratismönstret jag fick på Jofotex när jag var där och handlade för några veckor sedan. Storlekarna i mönstret är xs-xl, så man får gissa sig fram lite på vilken storlek det är. Men gör man med mudd så löser det sig ganska smidigt.


8 kommentarer:

 1. Jättesnygga byxor! Jag är helt förälskad i det där stjärntyget och måste nog beställa lite jag också. Funderar dock lite över hur hållbar färgen är? Har du hunnit tvätta tyget? Läste i någon blogg, minns inte alls i vilken, att tyget blev snabbt sämre i färgen och såg så använt ut.

  SvaraRadera
 2. Härligt stjärntyg! Snyggt med mudd i lime till.

  SvaraRadera
 3. Alltid kul med ett nytt byxmönster så man få inspiration och förfina sina egna tycker jag. Dessa ser ju ut att sitta jättefint! Gillar tyget även om jag egentligen inte fastnat supermycket för stjärnor.

  SvaraRadera
 4. åh, så mysiga! Måste göra ett par till Marius snart.

  SvaraRadera
 5. Jenny, jag har bara tvättat tyget en gång innan jag sydde. Har inte märkt att det försvann nån färg då, men jag skickar en rapport om några tvättar :)

  SvaraRadera
 6. Vad mycket fint du har i din mysiga blogg! Kul att ha hittat hit!

  SvaraRadera
 7. ok... denna kommentar har jag skrivit innan men här kommer den igen:
  jag VILL ha dom, bara att skicka ner stl 68!

  kram!

  SvaraRadera
 8. Helläckra och så snyggt med den limefärgade mudden! Jag gillar stjärnor.. :-)

  SvaraRadera