onsdag 1 september 2010

Smått och gott!

Innan marknaden blev det väldigt mycket sytt, vilket har lett till att jag nu har lite lite tyger hemma (som jag vill sy av) och att min man tyckte det var lite tråkigt att jag bara skulle sy hela tiden. Så nu i veckan har jag tagit det lite lugnare och inte sytt på kvällarna, utan bara passat på när Lilleman sover på dagen.Då har det blivit några mössbeställningar från marknaden och lite fler napphållare. Napphållarna gick ju åt på marknaden, så nu har jag sytt nästan likadana som jag lägger i butiken. Jag hittade ett så sött tyg på Tygverket i veckan som jag tyckte passade till napphållare. Det är det orange-röda med vita blommor. Sött va?

Dagens sämsta är att mina namnlappar som viks är slut :( Är i valet och kvalet om jag ska beställa nya....

2 kommentarer:

  1. Fina mössor och napphållare! Kul att det verkar gått bra för er på marknaden. Kan tänka mig att mössor går åt som smör i solsken. Tror nog de säljer även i november eftersom det på nått vis är enkelt och lagom "dyrt" att köpa en mössa och sedan finns det inte alltför roliga mössor i affärerna heller.

    SvaraRadera
  2. Jag beställde nya namnlappar idag från worlwidelabel.net. Är orolig att jag ska ha gjort nåt fel i beställningen men hoppas på det bästa. 45 dollar för 300 stycken- bra pris!

    SvaraRadera