tisdag 3 augusti 2010

Djungelbody

Ett snabbt inlägg innan jag och Lilleman åker på en minihusvagnsemester med mina föräldrar. Ska bli jättemysigt!
Har sytt första bodyn till marknaden i Jnydesigns djungeltyg. Skulle sy i storlek 56 och tog fram Ottobre med omlottmönster. De är ju lite stora i storleken visste jag, men storlek 56 var en 68 när jag jämförde med en body som Lilleman haft. Så jag fick rita om och förminska så mycket att det blev ett helt nytt mönster kändes det som. Därför tog det hela lite mer tid än vad jag räknat med. Men jag hann iaf innan vi drar :)Sen har jag gjort små lappar som jag skriver storlek och pris på. Har dock inte bestämt pris ännu. Man vill ju att folk ska känna att de vill köpa, samtidigt som man lagt ner mycket tid på att sy, och samtidigt har man F-skattesedel som gör att en nästan en fjärdedel försvinner automatiskt.... Så jag funderar vidare ett tag.

7 kommentarer:

 1. Så ffin, jag älskar djungeltyget. Men jag får rysningar av tanken på att sy en body. Provade en gång, usch så tokigt det blev. Törs inte prova igen med risk för att maskinen åker ut. Fina lappar, var kommer de ifrån? Håller med om att det är svårt med prissättning, fick en förfrågan om ett plagg jag sytt och kände nästan att jag skämdes för att ta betalt.

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg, gillar det gula kantbandet! Etiketterna var ju väldigt snygga, hoppas att få se dem live i morgon, ska bli kul!

  SvaraRadera
 3. Vad fint det blev med gult till djungeltyget. Bodyn ser jättefin ut men visst är det svårt att ta betalt?! Ha så trevligt på husvagns trippen och lycka till på marknaden!

  SvaraRadera
 4. Vilken jättesöt body. Gillar verkligen det gula till. Ha en bra minisemester!

  SvaraRadera
 5. Tjusig body! Gillar placeringen av tigern och de gula kantbanden!

  SvaraRadera
 6. Supersnygg body! Den kommer nog bli succé på marknaden! Ska bli så kul!

  SvaraRadera
 7. Tack för de fina kommentarerna! Lapparna har jag skrivit ut själv och använt Microsoft Publisher. Där finns det mallar för bla visitkort och jag har använt en sån mall och ändrat teckensnitt och färger bara. Kul att kunna göra typ egna :)

  SvaraRadera