måndag 9 augusti 2010

Tågtröja

Under min minihusvagnssemester med mina föräldrar skulle de hälsa på några de känner i Linköping. Jag och Lilleman passade då på att hälsa på Emma som har bloggen Emsters alster. Det var supertrevligt och vi snackade såklart mycket sömnad och sånt roligt ;)
Hon hade just sytt en kortärmad kuverttröja till sin son som var så fin. Finns på hennes blogg. Jag blev sugen att sy en likadan till Lilleman, och Emma var så snäll att rita av mönstret åt mig. Det är egentligen från en body, men är omgjord till tröja.

Tyget köpte jag i Söderköping på Jofotex. Har ni vägarna förbi, så åk dit! Hade inte förstått varför jag fick 10 % rabatt innan Emma berättade. Man får tydligen det om man är ditresande. Sånt gillar jag :) Sen får man mönster gratis om man handlar för 200 kr. Så jag fick med mig ett babymönster med body, byxor, tossor, haklapp.En livebild på min lillkille som blivit ett år i sommar och håller på att lära sig gå. Fast han är lite feg. Men kaffe det gillar han upptäckte jag i morse ;)

7 kommentarer:

 1. Så söt och fin i sin tröja! Låter trevligt med Jofotex, dit vill jag gärna åka :-)

  SvaraRadera
 2. Jättefin tröja!! Skall passa på att titta in där någon gång när vi är på väg till hemstaden Kalmar, lockar ju lite med 10% och mönster också;)

  SvaraRadera
 3. Jättefin tröja! Jag tycker verkligen att det tyget gör sig bra med vitt kantband.

  SvaraRadera
 4. Åh, så fin han är i tröjan! Jag skulle ha köpt det gula också, så snyggt!

  SvaraRadera
 5. Supersnygg tröja! Jag har sett Emsters också och jag gillar verkligen modellen!

  Hahha så Lillman är också förtjust i kaffe. Det är Pyret med! De brås väl på oss =).

  SvaraRadera
 6. Härlig modell på tröjan, ser superskön ut!

  SvaraRadera
 7. Så fin han är!! Låter kul med ett besök på Jofotex. Tyvärr kan jag ju inte säga att jag har "vägarna förbi" någon gång ;)

  Här blir det inte mycket sytt. Blir mest irriterad och på dåligt humör när jag ser maskinerna... Hoppas att det vänder snart!

  SvaraRadera