onsdag 10 mars 2010

Den tålamodsprövande väskan


Vissa dagar ska man bara inte sy. Så är det. Igår var nog en sån dag för allt blev fel. Jag tänkte sy den enklaste väska man kan tänka sig som jag sett gått under namnet dagisväska på många bloggar. En del verkar ha sytt den på en halvtimme typ, så jag tänkte snabbt slänga ihop den. Men icket! Till slut efter att ha läst fel mått, nålat, nålat upp, klippt till, nålat, sytt, sytt fickan på fel sida, sprättat, sytt igen..........så blev den klar ikväll. Tur att resultatet blev fint iaf.
Gillar skarpt tyget som kommer från IKEA. På insidans foder har jag satt två fickor av samma tyg som väskan. Kom på att det är ju snyggt att vända på den oxå om man vill ha en svart väska med mönstrade fickor.

Lilleman går ju inte på dagis ännu, så den får följa med på shopping, stranden i sommar och babysim så länge.

5 kommentarer:

 1. Jättesnygg! Kommer att bli fin i sommar! Har också funderat på att göra den efter att jag sett den på flera bloggar. Du får tipsa mig om hur man ska göra för att den ska bli rätt =).

  SvaraRadera
 2. Den blev ju verkligen värd all möda... så fin! Tack för en mysig pysseldag igår, vi får se till att hinna med fler under våren, innan man bara vill vara utomhus;)

  SvaraRadera
 3. Verkligen häftig!! Gillas skarpt av mig...

  SvaraRadera
 4. Det är så sant att man inte ens ska titta på maskinen vissa dagar. Men väskan blev kanonfin och visst är modellen very versatajl! :-D

  SvaraRadera
 5. Känner igen mig... men vilket fantastiskt bra resultat det blev!

  SvaraRadera