torsdag 17 februari 2011

Tossor


Har suttit och sytt ett gäng tossor i olika färger . Det går ju så mycket fortare när man gör flera stycken på samma gång. Jag lägger dessa i butiken, men om några blir över så tar jag dom själv till min egen lilla skrutt i magen som sparkar som bara den :)
Alla är fodrade med tunn fleece. Storleken är 0-1 år.
Tygerna kommer från Stoff och stil, Tygverket, Jofotex och E-slöjd. Det blir att stanna till vid e-slöjds monter imorn på Syfestivalen och köpa lite mer randiga tyger :)

6 kommentarer:

 1. Men oj vilka mysiga! Lyllo sprattlande lillskrutten!

  SvaraRadera
 2. Vilket härlig gäng tossor! Vad mysigt det låter med en sprattlande lillskrutt, känns lite trist att aldrig få uppleva det igen... Men man kan ju inte ha hur många barn som helst:) Angående fickor på byxor så har jag bara klippt ut fickorna på frihand efter att ha kikat lite på fickor som sonen har på ett par Meandi brallor. Sedan syr jag vanlig overlock söm i kanten och sätter mudd på vanligt vis eller som bandkantning i ficköppningen. Syr fast fickan på lämplig plats på byxan med raksöm eller tvillingnål och slutligen sys fickan fast i sidsömmen. Fattar inte varför jag dragit mig för att sy fickor för det är ju faktiskt rätt enkelt:) Hör av dig om något är oklart. Trevlig helg!/Mia

  SvaraRadera
 3. Så fina! Jag älskar också E-slöjd men blev småsnål på förra festivalen när jag gick förbi deras monter...Snart hoppas jag. Ha det så kul på mässan!

  SvaraRadera
 4. så fina tossor! och jag hålelr med de andra här ang sprattel i magen - säger bara åååååhh!!

  SvaraRadera
 5. å så fina! tycker tossor är så pilligt att vändsy...

  SvaraRadera
 6. Så söta! Vad trevligt vi hade det idag på syfrstivalen idag, sådan lyx borde man unna sig oftare =).

  SvaraRadera