torsdag 10 februari 2011

Randiga tröjan

Sonen hann inte vara på dagis mer än en vecka innan jag fick vabba för första gången. Men det är väl så det blir ett tag framöver gissar jag. Nu är han frisk iaf och ska till dagis imorn.
Medan han sov idag hann jag sitta vid maskinerna lite och sy en raglantröja till honom. Det går ju lite mer kläder nu när han är på dagis och inte har mamma med sig som skyddar kläder med både hängsel och livrem ( ikeas långärmade haklapp och en plasthaklapp som fångar upp :).

Mönstret till tröjan kommer från förra Ottobre. Är i storlek 80, men jämfört med köpta tröjor är den 86.
Tyget kommer från Jnydesign och köptes på förra Syfestivalen. Längtar till nästa veckas Syfestival!
Muddväv från Stoff och Stil.

14 kommentarer:

 1. Så snyggt med randigt! Kommer ihåg hur otroligt mycket mer kläder det gick åt när lillkillen började på dagis jämför med när han var hemma. Det är ju iofs en väldigt bra anledning att köpa tyger och sy massa kläder :-)

  SvaraRadera
 2. Åhh fin och grymt stilren. Helt i min smak!

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Så skönt med såna tröjor som kan matchas med massa också! Då ses vi väl nästa helg på syfestivalen då!?

  SvaraRadera
 4. Ja, jättefin verkligen! Det enkla är oftast snyggast tycker jag. Önskar jag hade tid att komma upp men det lutar åt att jag åker till Jkpg när syfestivalen kommer dit istället.

  SvaraRadera
 5. Vad fin den är och som sagt stilren! Har precis det tyget liggande hemma men har inte kommit till skott att sy av det än... Tror jag snart ska sätta igång med en tröja till äldsta dottern:) Så skönt att sonen är frisk! Ofast blir det ju en del VAB vid dagisstarten och just nu grasserar ju alla möjliga sjukdomar som värst:( Önskar att jag hade möjlighet att gå på syfestivalen, ska ju tom till Stholm på sön kväll men det fanns inga flyg tidigare som passade in i allt annat som ska ske den dagen. Får shoppa på nätet istället!

  SvaraRadera
 6. Jättefin tröja!! klassisk.

  SvaraRadera
 7. snyggt snygg snygg! enkelt är snyggast =)

  SvaraRadera
 8. Snygg tröja!
  Hoppas att sonen håller sig frisk nu, men några svängar sjudommar brukar det tyvärr bli i början..
  Jag ska också till syfestivalen nästa helg... kul ska det bli..

  SvaraRadera
 9. Tack alla! Dagens uppdatering, sonen fick feber inatt igen :( Så en till dag hemma blev det. Men har iaf förenat nytta med nöje och klippt lite tyger :)
  Gekko, absolut vi ses!

  SvaraRadera
 10. håller med om att enkelt är så himla snyggt! och ränder tröttnar jag aldrig på! hoppas lillkillen kryar på sig snart. jag kan trösta dig med att för oss så har vabbandet minskat med tiden!

  SvaraRadera
 11. Enkel och jättesnygg!
  Jag håller med om att det går mycket kläder när de är på dagis och ska äta själva...utan haklapp =). Stackars lilleman som blivit sjuk igen. Pyret har också haft sin första sjukdag sedan dagis började idag. A fick hämta henne på förmiddagen.
  Ska bli kul med syfestivalen igen!

  SvaraRadera
 12. Som många sagt... enkelt och ursnyggt! Tror inte jag har gratulerat än till pyret som väntas! Grattis och hoppas att du mår bra!

  SvaraRadera
 13. vill ha!! stl 80 tack! :)

  SvaraRadera