söndag 27 februari 2011

Mys-set


Har sytt ett riktigt mys-set till bebisen. Tyget är Johanna Ahlards Finn Djuren och det har verkligen blivit en favorit. Måste nog köpa lite mer. Jag köpte ju bara en stuvbit  av det ekologiska tyget på Syfestivalen hos Znokdesign.
Storleken är 50/56 på både body och byxor. Egentligen tänkte jag nog sy vita velourbyxor, men hade ingen vit velour hemma, så det fick bli i jersey istället. Å andra sidan kommer bebisen i juni, och då kan det ju vara riktigt varmt, även om man har svårt att föreställa sig värme nu :)

12 kommentarer:

 1. Vilket fint set!! Znoks tyg är ju alldeles underbart - jag har inte köpt något ännu, men nu får jag väldigt stort ha-begär.

  Tror du gjorde helt rätt som sydde brallorna i jersey. Du kan ju alltid använda en filt om det skulle vara lite kallt.

  SvaraRadera
 2. Vilket fräscht och fint litet set! Håller med Markrill om att jersey låter perfekt i juni, i den bästa av världar är det ju sommar då:)

  SvaraRadera
 3. Gud så fint! Ser jättefräscht ut med vita kantbanden! Nu vill jag också ha!

  SvaraRadera
 4. Så snyggt settet blev! Fint med de vita kantbanden. Vi gjorde riktiga fynd i Znoks fyndlåda =).

  SvaraRadera
 5. Helt underbart! Jag vill ha både tyget och bebis när jag ser det:)

  SvaraRadera
 6. Jättefint set. Det där djurtyget hade jag helt missat, finfint!

  SvaraRadera
 7. superfint Jenny:) Så gullig bodymodell du har. Det är fint med vitt till:) Själv sydde jag en body igår av det ljusa finndjuren, men ska inte fota den förrän jag fått mina Kam-knappar så att den är helt klar. Ha det gott! /Johanna

  SvaraRadera
 8. Så himla fint! Du gjorde nog alldeles rätt i att sy i jersey, byxorna ska ju hålla i juli minst också.. Å då lär det vara varmt.. =o))

  SvaraRadera
 9. Verkligen mysigt set! Vitt blev så fräscht. Och jersey blev nog bäst eftersom bebben ska ha dem i sommar. Supersnyggt!!

  SvaraRadera
 10. Åh va gulligt! Passar ju perfekt till både killen som tjejen! Ser fram emot en livebild när det väl är dags :D

  SvaraRadera
 11. gud så snyggt set! detta tyget MÅSTE jag beställa!

  SvaraRadera