måndag 9 januari 2012

Sprätta sprätta sprättaNär man bloggar kan man ju välja vad man visar upp. Men det skulle väl vara tråkigt om alla bara visade helt perfekta plagg? Så här visar jag upp en väldigt operfekt tröja till Lilleman. När jag skulle sy sprundet blev det bara fel. Kantbandet syddes fast lite för sent i början så det blev som ett hål. Jag som hatar att sprätta försökte rädda den ändå, men det var bara att inse. Sprättaren måste fram. Sen blev det bättre, men inte nog bra. Fast det blev inget hål, så nu får den duga.
Nästa sprund får bli det snabba sprundet, för det går ju betydligt snabbare :)


Mönster: omgjort Ottobre mönster i storlek 92.
Tyg: Djungeljersey från Jny. Turkos tunn interlock från antingen Jny el Liandlo.
Svarta KAM-knappar.

4 kommentarer:

 1. Exakt! Det är ju inte allt som blir perfekt och lyckat och visst ska man visa det oxå! Hög igenkänningsfaktor där...=)

  SvaraRadera
 2. Haha, vem hatar inte att sprätta??? Håller på och undersöker om skroten fått in lycka å stjärnor, tänkte det kunde ursäkta en tur dit för oss två;)

  SvaraRadera
 3. Skönt att se att det inte bara är jag som har problem med farfarsknäppning. Kan verkligen inte få till kantningen precis i början å då blir det ju ett hål, Blä! Tur då att snabba sprundet finns :-) Tycker tröjan blev fin, så bra att du orkade sprätta :-)

  SvaraRadera
 4. Visst är det vidrigt?? Att sprätta!! Ibland kan det få mig att strunta sy i flera dagar när jag vet att det sista jag gjorde var att sy fel.. men sen när man väl gjort det så är det ju sååå skönt. Tänk om man kunde programmera mannen eller barnen till sina personliga sprättare;)
  Kanske skulle ge mig på en farfarsknäppning? Har försökt på en luvtröja en gång men Ottobres instruktioner var helt åt skogen. Inte ens mamma som är sömmerska fick ihop dem...

  SvaraRadera