torsdag 12 januari 2012

Klöver och ränder

Såg en jättefin klöverbody med ränder på bloggen Mockolini. Så jag blev sugen på en liknande till Lillasyster. Tycker det blev snyggt med Liandlos klöver med det röda. Men tyvärr passade inte Liandlos tunna interlock till de röda ränderna. Så den enda röda jag hade som passade var Stoff och Stils mudd. Gjorde trevik och ändrade lite inställningar. Skulle jag inte ha gjort! Blev så mycket hoppstygn så jag fick sätta mig i soffan med nål och tråd och låtsas att jag gillar sån typ av handarbete. Eftersom det bara var till Lillasyster så orkade jag inte stprätta och göra om, men man ska inte syna sömmarna på insidan om vi säger så ;)

Mönster: eget i storlek 74 (hjälp vad min lilla bebis växer!)
Tyg: Turkosa klöver i jersey från Liandlo och röda ränder i jersey från Swelogent. Röd mudd från Stoff och Stil. Vita KAM-knappar.

7 kommentarer:

 1. Kombinationer med randigt är helt enkelt underbart snyggt! Å kombinationen rött och turkos blir som grädde på moset, Gött! :-)

  SvaraRadera
 2. Supersnygg! Mysig att ses i morgon kram

  SvaraRadera
 3. Såg också den hos mokolini och jag tyckte det var en snygg och rolig idé med det randiga på bakstycket. Din body blev jättesöt!

  SvaraRadera
 4. Jättefin! Rött och turkos är en klockren kombo!

  SvaraRadera
 5. Så himla snyggt! Kommer du på sycaféet hos Jenny den 24:e?

  SvaraRadera
 6. Super snygg färg kombo, tråkigt med strul =)

  SvaraRadera
 7. Snygg! Ja visst är det en härlig kombo!

  SvaraRadera