söndag 29 januari 2012

Favvoplagget

Nu har jag fått ett nytt favvoplagg för Lillasyster. Det är denna jumpsuit. Älskar tyget med stora klöver från Liandlo, och älskar mönstret. Jag har nu gjort om Ottobremönstret helt och ritat om varje streck så det blir som jag gillar. Dvs tajt över kroppen och lite pös i benen.
Sen är jag fortfarande stolt över att jag syr dragkedja numera ;)

Fortsätt gilla Onomak på facebook så jag kan lotta ut en mössa snart! (länkade lite tokigt förra inlägget)

16 kommentarer:

 1. Ja vist är denna modell helt underbar har sytt liknande till lillebror och det är en stor favorit här med och i detta tyg, säger bara COOLA =)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också att du ska vara stolt över att du syr dragkedja! Har kollat in blomma åker vagns tut om du tipsade om och kanske att man vågar prova =). Jumpsuiten är verkligen jättefin på lillasyster och vad stor hon har blivit!

  SvaraRadera
 3. å de är helt undebara!! gillar dem supermycket :)

  SvaraRadera
 4. Helt underbara! Å jag som har dragkedjefobi är väldigt imponerad av dragkedjebiten oxå :-)

  SvaraRadera
 5. Tassar in och önskar dig en trevlig fortsatt Tisdag :)

  SvaraRadera
 6. Så fin passform på byxorna!

  SvaraRadera
 7. Ljuvligt! både byxor å bebis!

  SvaraRadera
 8. Superfina! Får man fråga vilket mönster från Ottobre du utgått från? / Elin

  SvaraRadera
 9. Åh vad fina! Har köpt en meter av det där tyget, men vet inte vad jag skall göra. Att härma dig är onekligen mycket lockande.

  SvaraRadera
 10. Alice, man får härmas ;) Eldh, jag har bara mönstret och inte tidningen. Men kanske 6/09? Kolla Ottobres hemsida. Där kan man se vad som finns i varje nummer.

  SvaraRadera
 11. otroligt fiiiina. måste göra liknande till min 8månaders, hittar aldrig ngt bra mönster till den ålder på hängselbyxor så det är väll bara att göra om /förstora det lilla jag har i 56. :)
  jätte fin blogg du har!

  SvaraRadera
 12. Pretty great post. I just stumbled upon your blog and wished to mention that I've truly loved surfing around your weblog posts. After all I will be subscribing for your feed and I am hoping you write again very soon!Go to this backlink in order for you to see the rest of the comparison from the site

  Feel free to surf to my web site - jersey shirt

  SvaraRadera