torsdag 5 januari 2012

Gosiga grodorLillasyster har fått ännu en bodysuit. Det har blivit favoritplagget här hemma. Mest för att man slipper knäppa både body och trä på byxor på en dam som inte vill ligga still på skötbordet, men oxå för att det är så gosigt :)
Men så kommer en undran, vad är skillnad på en bodysuit och en pyjamas? Är det bara olika namn på samma sak så man med gott samvete ha pyjamas hela dagen ;)

Gosiga grodorna kommer från Znok och finns på rean nu. Superhärlig färg! Som tomatjuice, typ :)
Mönstret är eget i storlek 74 och bandkantad med tunn interlock från Jnydesign.


11 kommentarer:

 1. Sötmaja! Jag anser att min pyjamas/heldress kan användas till både och;) och ja...vissa dagar ha Liam den både dag å natt när vi bara är hemma;) så namnet beror väl på tidpunkten på dygnet;) kram

  SvaraRadera
 2. Så fin! Jag tycker/tror det beror lite på knäppningen. Pyamas har oftare knäppning från hals till gren eller fot men bodysuits ser ut som din dress. /c

  SvaraRadera
 3. Supersöt bodysuit! Passar perfekt med glada grodor på glada söta lillasyster! Tycker den funkar både som dagdress och pyamas.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att det vita kantbandet lyfte fyget rejält! Ursnyggt!

  SvaraRadera
 5. Vilken söt tjej du har och vilken fin bodysuite!

  SvaraRadera
 6. Jättesnygg! Fräscht med det vita till.

  SvaraRadera
 7. Tack! Man får passa på att ha vitt till när de är små :-)

  SvaraRadera
 8. Men åååå vilken söting. Och då tänkte jag först och främst på din fina dotter! Fast bodysuien var jättesnygg ocks- Och jag har ställt mig samma fråga som du, men kan det vara så att en pyjamas knäpper man upp helt fram? Den är dessutom ofts lite rymligare, knske något mer sänkt i grenen för att rymma en tung nattblöja. Jag tycker ofta att bodysuits är lite mer slimmade. Eller?

  SvaraRadera
 9. Superfin!!! Jag är inne på samma spår som Blomma, att en pyjamas har knäppning framtill hela vägen också. =) Och att bodysuits är mer slimmade.

  SvaraRadera
 10. MEN, vilken söt liten tjej! Och tyget är faktiskt oxå jättefint! jag får nog sätta handbojor på händerna för att kunna låta bli att beställa hem mera tyg!

  SvaraRadera