torsdag 3 november 2011

Färggranna förlängare

Fick en liten beställning på några bodyförlängare. Som skulle vara färggranna. Ja, varför inte lixom! Har inte tänkt på att det är ju så mycket roligare och snyggare med lite färger istället för bara vita. Och varför ska de matcha? Nä, fram för färggranna bodyförlängare!

Det röda klövertyget kommer från Mjuka tyger, det bruna från Liandlo och de två blåa från Jny. 9 mm knappar från Babythings. 9 mm är de som passar de flesta köpesbodysar, men har man ingen press så är det lite trixit att få dit. Men jag har hittat ett sätt nu, men snart blir det en pressinvestering om jag får önska :)

Sen har ett par mössor hittat hem till ett brödrapar. Det var den sista biten av skogstyget jag hade, så de blev fodrade med muddjersey från Stoff och Stil. Storebror brunt foder och lillebror med rött.
En superfin livebild finns att skåda på Onomaks facebooks-sida :) Riktigt härligt höstig!


2 kommentarer:

  1. Härlig bild:) alltid kul med livebilderna! Jag har blivit skadad av att umgås med dig haha, När jag läser något du skrivit hör jag din dialekt å röst, väldigt komiskt! Tack för i kväll:) blir tomt när ni flyttar!

    SvaraRadera
  2. Åh så smart att sy egna bodyförlängare! Då kan man ju sy i samma tyg som en body man sytt. Att jag inte har tänkt på det innan. Tack för inspirationen!

    Ljuvliga mössor också.

    SvaraRadera