tisdag 4 oktober 2011

Molnbeställningar

Just nu sprutar det inte inlägg som det gjorde för ett tag sen. Det händer ganska mycket hos oss nu. Bla så kom vårat hus igår! Det var verkligen jättehäftig att se hur fort det byggs upp. På några timmar var huset upprättat och idag så fungerar värme, el, fläkt och vatten i huset. Det är så man inte fattar :)


Men nu skulle ju det inte handla om huset, även om det upptar det mesta tankearbetet just nu, utan om lite moln.
Storasyster till förra inläggets stjärnbody har fått en molntröja i storlek 98. Det blev jättesnyggt med de turkosa molnen och rött kantband. Tyvärr var det svårt att få till den turkosa färgen  i fotot. I väntan på Coverpron (som kommer viljen dag som helst!) åkte jag till Martina, Wcollection, och lånade hennes. Blev ju så mycket snyggare att fålla med den. Tack Martina för lånet!

Sen en molnmössa beställd till en kompis son. Storlek 1-2 år i baggymodell.

3 kommentarer:

 1. Härligt att det går undan med huset....men kommer bli tomt utan er! Typiskt att vi skulle gå och bli sjuka nu med:( välkommen tillbaka iaf med eller utan CP:)

  SvaraRadera
 2. Fina som vanligt! Har också beställt en CP idag;) Ska blir så underbart! Känns som det är hur många som helst som har köpt en nu på bloggarna, så det blev nästan ett måste;)
  Kul med huset! Är så roligt att bo i hus men en massa att göra! Kanske du får ett eget syrum då;)

  SvaraRadera
 3. Galet snygg!! och vad häftigt med nytt hus!

  SvaraRadera