tisdag 30 augusti 2011

Ny återförsäljare!

Sedan några dagar bor vi hos svärföräldrarna. De har verkligen gjort det fint för mig innan vi skulle komma och ordnat en syhörna åt mig. Så här bra har jag nog inte haft det för mina symaskiner :) Och om nån vecka anländer den tredje medlemmen. Först kommer jag nog bli småförälskad, sen kommer jag vilja slänga ut den genom fönstret för att sedan aldrig vilja skiljas från den. Ja, så har jag förstått att relationen brukar bli med en täcksömsmaskin. Jag har beställt en Janome Coverpro med bandkantare. Ska bli helt underbart när man syr bodysar!

Men nu skulle ju det här inlägget egentligen handla om mössor. Jag har fått en ny återförsäljare i Jönköping. Så nu har jag sytt lite mössor och dregglisar, och mer ska det bli. Men jag börjar lite smått och ska dit imorgon och lämna grejerna. Det är en frisersalong och butik i ett, som heter Fyra årstider och huserar på tändsticksområdet. Så bor ni i Jönköping vet ni vart ni ska klippa er ;)

Stjärntygerna kommer från Jnydesign och mönstret är eget.

4 kommentarer:

 1. Så roligt! Grattis till både ny syhörna och till ny maskin och till ny återförsäljare! (Och till härliga mössor!)

  SvaraRadera
 2. Grattis:) vad roligt! Noel är tyvärr sjuk, blivit jätteförkyld under natten och febern håller i sig tyvärr så vi får avvakta... När får du din cp? Kramen

  SvaraRadera
 3. Grattis!! Både till återförsäljare och cover pro!!

  Snygga mössor också!

  SvaraRadera