fredag 17 juni 2011

Små mössor


Det blir inte mycket sytt just nu här hemma. Fattar inte att dagarna kan gå så fort utan att man egentligen inte gör så mycket.
Men lite har det blivit ändå. Några små dregglisar till min lilla kräktjej och två knutmössor som passar ett litet huvud.
Tygerna till mössorna kommer från Znok och Mjuka tyger. Klövertyget har jag blivit lite småkär i. Det är såå fint! Mönstret är eget. Tycker dessa mössor är ganska praktiska när huvudet växer fort som det gör i början. Man bara låter knuten vandra uppåt  ju större huvudet blir. Nu är de väldigt långt ner, lägre än på bilden.

1 kommentar:

  1. Haha, smart mössa!!

    Min vikarie (en singelkille på 25 år) undrade "vad jag gjorde hela dagarna nu när jag bara var hemma" för ett tag sedan när jag träffade lite folk från jobbet. Gud så olika liv det kändes som att vi har när jag funderade och funderade och kom fram till att dagarna består av plocka fram mat, äta, ta undan mat o disk, tvätta barnhänder, leka lite, tvätta lite kläder, lämna barn på förskolan, plocka fram mat, äta, ta undan mat o disk, hämta barn på förskolan, hänga lite tvätt, städa lite, leka lite, plocka fram mat, äta, ta undan mat o disk, leka lite... osv men man behöver ju inte fundera så mycket på VAD man ska göra, det löser sig självt :)

    SvaraRadera