söndag 12 juni 2011

Djungel
För ett tag sen tog jag fram lite stuvbitar jag hade liggandes i en påse. Lilleman fick tag på en liten bit av djungeltyg från Jnydesign och blev jätteintresserad. Så varje dag den veckan skulle jag lägga tygbiten på hans ben och så skulle vi peka och säga vad alla djuren hette. Så klart mamman måste sy en djungelt-shirt till sonen då :)
Via sygruppen på facebook fick jag tag på en bit djungel i jersey som skulle räcka till en t-shirt. Så nu kan ha gå runt och peka på magen istället. Jag gillar känslan av att mycket som jag syr till lilleman är lite pedagogiska och är mer än bara kläder.

Jag trodde när jag beställde den röda intrlocken från Jnydesign för ett tag sen att jag beställde tunn interlock som jag brukar ha när jag bandkantar, men det var visst vanlig interlock. Så då fick det bli en kuverttröja istället eftersom det inte behöver vara lika elastiskt tyg då.

2 kommentarer:

  1. Håller med om den pedagogiska tanken, det måste man ju utnyttja med så mycket fina tyger. Tröjan fin som alltid.

    SvaraRadera
  2. jättesöt! här är en pedagog som inte alls orkar vara lika pedagogisk hemma som på jobbet;) men lite yrkesskadad tror jag allt jag är;)

    SvaraRadera