lördag 7 maj 2011

Solig marknadsdag


Igår kväll var jag lite som Alfons Åberg. Det var lite mycket jag ska bara, jag ska bara. Så jag skulle bla "bara" sy en solhatt till marknaden som var idag tänkte jag. Det blev den här solhatten i tyg från Ikea. Jag köpte tyget till just solhatt till Lilleman, men valde att sy till marknaden istället, fast i Lillemans storlek. Så nu när hatten inte blev såld så gör det ju ingenting. Då slipper jag ju sy en till likadan :)Dagen bjöd på mycket sol och glada människor. Jag stod som tidigare med min kompis Ida som har bloggen Le Petit. Bordet var riktigt överfullt i början, men som tur var kom marknadsbesökarna och hjälpte oss att tömma bordet. Eller, tömma är väl en viss överdrift :) Det som inte blev sålt kommer att komma i Onomakbutiken inom någon dag, så håll utkik!
Självklart måste man svalka sig med lite saft i solen. Lillemans solhatt är också sytt i tyg från Ikea.

6 kommentarer:

 1. Åh! Det ser så mysigt och roligt ut att få stå på marknad!

  SvaraRadera
 2. Ser ut å låter som en riktigt lyckad marknad. Nu blev jag riktigt sugen på att åka till IKEA å köpa solhattstyg :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig dag det blev! Berätta mer om vad som gick bäst säljmässigt!

  SvaraRadera
 4. Vad härligt det ser ut! Och hatten var superfin! Vad är det för mönster?

  SvaraRadera
 5. Emma, det var lite svårt att säga vad som gick bäst. Dregglisar gick bra. Eftersom solen gassade så gick mössorna sisådär. Alla ville ha solhattar i storlek 46 kändes det som. Och det var såklart storleken vi inte sytt upp i. Skulle haft en massa solhattar med oss. Synd bara att det tar sån tid att sy ;)

  Äppel Päppel, jag tror att mönstret kommer från nån Ottobretidning, ej den nyaste.

  SvaraRadera
 6. Ja, solhattar är lite otacksamt för man måste ju egentligen ta lite mer betalt än man vill för de tar sån tid att göra. Bra med dregglisar, får göra ett gäng såna.

  SvaraRadera