måndag 16 maj 2011

Jag vill bo i en svamp....


På torsdag är det Förskolans dag, och då ska alla barnen samlas från olika dagis och vara lite utklädda. Iaf de som vill. Det är ju inte alltid lätt att få på barn utklädningskläder.

Jag funderade på vad Lilleman skulle ha på sig, när jag sprang på detta tyg på Tygverket i lördags. Han kommer att få vara en liten flugsvamp :)
T-shirten är ju egentligen inget utklädesplagg, utan mer en passande sommar-t-shirt. Men mössan jag sydde räknas nog mer som utklädnad. Har sytt den i rött interlock (ej dubbelt) och vit jersey som sattes på som en mudd. Båda tygerna kommer från Jnydesign. Till prickarna valde jag velour så det skulle bli lite med höjd på prickarna.


Som tur är så gillar Lilleman nya mössor. Så han sprang omkring i pyjamas och en flugsvamp på huvudet i morse och sjöng med så gott han kunde "jag vill bo i en svamp, annars får jag kramp!"

3 kommentarer:

  1. får man be om en livebild? :) jättefin tröja och ursöt mössa, den skulle uppskattas här hemma också. makrillen brukar springa omkring med en nyckelpigemössa på förskolan hela dagarna. jag menar, prick som prick!

    SvaraRadera
  2. Livebild kommer på torsdag! :)

    SvaraRadera
  3. Åh, vilken bra ide med mössan. Superfint.

    SvaraRadera