söndag 29 maj 2011

Mysbrallor


Jag fyller inte bara på Lillemans garderob med sommarkläder. Trots att man inte vill tro det så kommer det ju kalla och regniga dagar även på sommaren. Å då kan det va mysigt att gå och skrota hemma i ett par velourbrallor. Grå velour från Stoff och Stil och mudd från Tygverket.

Jag har insett att jag hittat mitt älsklingsmönster på byxor. Det är ett Ottobrejeansmönster från 2010. Så de senaste byxor har jag utgått från samma mönster till Lilleman. Har bara ändrat detaljerna mellan de olika brallorna. Same same but different....


6 kommentarer:

 1. ser supersköna ut! visst är det skönt när man hittat sitt favoritmönster!

  SvaraRadera
 2. Snygga brallor alla tre! Borde också fylla på i mysbyx förrådet men man blir ju liksom mer sugen på att sy annat nu när det är meningen att det ska vara/bli sommar!:) Får jag fråga vilket byxmönster och i vilken Ottobre du har hittat ditt favorit mönster? Tycker inte att jag funnit "det bästa" än så det skulle kanske vara värt att testa ditt...

  SvaraRadera
 3. Det är från nr 4/2010. Men de har sytt annat tyg över knäna. Jag har samma längd, bredd och benmudd. Midjemudden har jag högre.

  SvaraRadera
 4. Vilka fina byxor! Kan ju vara kul att testa lite andra byxmönster ibland, ska kolla in dom. Hörde förresten från RutMaria att det händer grejor. Måste nog prata med dig snart!

  SvaraRadera
 5. snygga mysbyxor, och vad roligt det är när man kan göra så olika med ett bra grundmönster!

  SvaraRadera
 6. Jag bara älskar dina shorts med röda detaljer. Så himla fina!

  SvaraRadera