söndag 5 februari 2012

Mysiga elefanterIgårkväll efter melodifestivalen, som började svagt, men slutade starkt, satte jag mig vid maskinerna och sydde snabbt en klänning till Lillasyster. Jepp, sen jag skaffade mig min Coverpro så kan jag säga att jag syr snabbt......ibland ;)
Mönstret är samma som de tidigare kuvertklänningarna, men nu satte jag ärmar på den så hon inte alltid behöver ha en body under.
Tyget är den mjuka ekologiska bambuinterlocken från Strömming. Ett riktigt mystyg!

4 kommentarer:

 1. Jättesöt! Visst går det fortare med cover pro, men jag tycker fortfarande att det tar lång tid när jag syr, men det är ju mycket fundrande, byte av tråd, letande av diverse saker m.m som tar tid och inte själva sömnaden =).

  SvaraRadera
 2. Jättefin, borde ta och klippa till något i mina elefanter!/Åsa

  SvaraRadera
 3. Jag tycker klippningen tar väldigt lång tid ibland. Nu hade jag klippt innan melodifestivalen drog igång och sen valde jag ett tyg så jag slapp trä om maskinerna ;)

  SvaraRadera
 4. Vilken söt! Ångrar nästan att jag inte köpt några elefanter. Håller inte med om att jag syr fortare när jag har cp:n. Måste alltid pillra med inställningarna eftersom jag inte får ha mina maskiner i fred och så ska det provsys innan jag kan sy på riktigt. Men snyggt blir det, oftast iallfall!:)

  SvaraRadera