söndag 11 september 2011

HöstkläderLilleman behöver lite nya höstkläder. Tröjorna börjar vara för korta och byxorna för få när han skitar (inte skiter ;)) ner sig hela tiden.
Så i helgen har jag sytt en tröja i Strömmings elefanttyg. Det är i supermjukt bambuinterlock. Har aldrig sytt i sånt tidigare, men det är mycket härligare än vanlig interlock tycker jag. Fast jag gjorde misstaget att hängtorka tyget när jag tvättat det, så elefanterna drog ut sig en aning. Så om du köpt tyget och inte tvättat det, torktumla är mitt tips.
Tröjan är samma raglanmönster jag använt tidigare, men nu gjorde jag en synlig söm i raglanskärningen med hjälp av overlocken och tvillingnål. Håller på att längta ihjäl mig efter min Coverpromaskin nu!

Jeansen är matchat med både gult och brunt. Det randiga tyget kommer från e-slöjd, mudden från Stoff och stil och det svarta jeanstyget från Tygverket.

5 kommentarer:

 1. Men å vilket fint set!!! Man kanske borde sy mer set?

  SvaraRadera
 2. Blev ju kanonsnyggt! Hoppas på att se det live i veckan:) N har fått en tröja i tyger med fast med rödkantning....så mjukt och skönt tyg! Knott helt till sig när han såg bilden på sytokiga, Nojah mamma, titta Nojah ä på paddan;)

  SvaraRadera
 3. Så snyggt set!! Perfekt i höstgarderoben!

  SvaraRadera
 4. Så snygg! Både tröjan och byxorna!!

  SvaraRadera