fredag 1 oktober 2010

Väska


Har länge tyckt att det här IKEA tyget som är formgivet av S Edholm/L Ullenius, verkligen är snyggt. Trots det har jag inte sytt i det tidigare utan har haft det liggandes hemma ett tag.

Men nu så har jag sytt en väska. Tycker både färgerna och mönstret på tyget passar utmärkt till en höstväska. Fodret är svart och har en innerficka i samma orangea tyg som väskan. Man kan vända väskan om man skulle vilja ha en svart väska nån gång.

Väskan hamnar i butiken tills jag har bestämt om jag vill ha den själv. Blir det såld kan jag ju bara sy en ny till mig själv isf :)
Mönstret kommer från Verypurpleperson.

Sen, tack till alla som kommenterat höståkpåsen! Alla kommentarer värmer!

5 kommentarer:

 1. Åh, vad fin! Själv har jag sytt en amningskudde i det tyget, men den är överflödig nu. Dags att sy en väska istället kanske!? ;)

  SvaraRadera
 2. Supersnygg! Kanske ska sprätta upp våra kuddfodral i det tyget å göra en väska istället :-)

  SvaraRadera
 3. Väskan är jättehärlig! Jag försökte ju direkt gå till länken med mönstret men kunde inte hitta nedladdnings-tjofräset någonstans, suck. Något tips? För nu har du inspirerat mig till en väska :-)

  SvaraRadera
 4. Tackar! AttenKattenNoa, sidan jag laddade ner mönstret ifrån är http://verypurpleperson.com/wp-content/uploads/downloads/2010/04/vpp_reversiblebagpattern3.pdf

  Kul att jag kunde inspirera :)

  SvaraRadera