fredag 3 september 2010

Elefanttröja

Idag kom ett brev på posten med en halvmeter limefärgat elefanttyg som jag köpt av Älsklingsfrö, som säljer en massa tyger av sitt förråd. Eftersom jag visste att det redan var förtvättat så kunde jag sy en tröja till Lilleman direkt han tog sin eftermiddagssömn.

Jag testade raglantröjan i senaste Ottobre i storlek 80. Tycker den blev en aning för stor för Lilleman, men snart har han nog vuxit i den, som han växer :)

Sen en fråga till er som har overlock. Slipar ni kniven något? Kan man göra det själv isf eller lämnar man in den, eller byter man ut den helt enkelt? Jag har som sagt ingen instruktionsbok till min maskin.

Trevlig helg allesammans!

5 kommentarer:

 1. Superfin!!! Älskar det tyget:) Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Snygg tröja! Fint med mudden i ärmarna. Bra fråga om overlocken,jag vet inte heller hur man gör med kniven.

  SvaraRadera
 3. Åh, de där limegröna elefanterna är bara för fina! Angående kniven så har jag för mig att någon sagt att man kan slipa den själv eller lämna in den för slipning.Har dock aldrig testat själv och inte bytt ut den heller för den delen.

  SvaraRadera
 4. Har bytt ut min men det var bara för att jag klippte av ett par knappnålar och då tuggade knivarna tyget istället för att klippa fint efteråt.

  Fin elefanttröja!! Gillar!

  SvaraRadera
 5. Lämna in dem för slipning. Det är inte dyrt och väl värt pengarna. Den blir som ny sen!

  Tröjan blev jättefin! Jag gillar breda muddar.

  SvaraRadera