fredag 2 mars 2012

Populära fordon


Fordonstygerna är populära hos både biltokiga pojkar och flickor. Tycker själv om det, så både Lilleman och Lillasyster har kläder i dem.
Här är en beställd klänning i storlek 86 i fordonstyg från Jny. Det var en kul beställning, för mamman till den nya ägarinnan satt bredvid mig och mina kompisar på ett café i Stockholm när jag visade tjejerna vad jag köpt på syfestivalen. Så hon fick min bloggadress och kort därefter fick jag ett besällningsmail. Kul!


Sen har jag skickat iväg en t-shirt i storlek 110 till en bilintresserad kille. Roligt att få sy lite större kläder oxå. Fordonen har en liten svag blå ton som syns när man lägger vitt emot. Så då kom jag och mamman överens om att satsa på brunt till. Jag sydde med aviga täckömmen så att det bruna ska synas lite mer.
Nu hoppas jag att posten inte slarvar bort något, så att allt jag skickat hittar hem till små prinsar och prinsessor.

7 kommentarer:

 1. Jättefina både klänningen och T-shirten... Blir riktigt inspirerad av att sy när jag ser dessa :)

  SvaraRadera
 2. Jättefina kläder!! Blir nästan sugen på att sy en syskonmatchning av samma tyger... Gillar kombinationen med blått och brunt!

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt!! som allt du gör!

  SvaraRadera
 4. Sååå fina!! Gillar verkligen kombinationen turkost/brunt;)

  SvaraRadera
 5. Jättefina!mgillar speciellt knäppningen på klänningen. Är oxå helförtjust i det röda fordonstyget. Det är ngt speciellt med den kombinationen.

  SvaraRadera
 6. Härliga fordonsplagg!

  SvaraRadera
 7. Jättefina tyger och modeller =)

  SvaraRadera