måndag 27 december 2010

Moln till bebis

Galet vad tiden går och vad länge sen jag bloggade. Jag har ju tidigare skrivit att min sy och bloggbrist beror på att jag börjat jobba igen efter mammaledigheten. Det är väl inte hela sanningen. Det är nämligen så att en liten bebis växer för fullt i magen min, och när jag blev gravid så poff så försvann all sylust och blogglust. Jag har ju tidigare läst om detta hos bla Makrill och känner igen mig helt och fullt i det hon skrivit :)

Men nu när jag börjat må lite bättre så hoppas jag att lusten återkommer så sakta men säkert. Dock bor vi i en evakueringslägenhet sedan en tid pga vattenskada i vår lägenhet. Så även om lusten återkommer blir det lite svårt ändå. Jag håller tummarna för att vi får flytta hem snart.


Den här bodyn är sydd till en kollega som väntar barn ganska snart. Bodyn är i storlek 56 och är en förminskning av ett 62-mönster som jag har. Hoppas den passar den lille krabaten så småningom.
Både molntyget och interlocken jag använt till kantband är från JnyDesign. Knappar från Bibbis.

Ska bli mysigt att snart få börja sy upp såna små kläder till en egen liten krabat :)

13 kommentarer:

 1. Mej men åh så spännande! Stort grattis till er. Hoppas att du haft en bra jul och att sylusten kommer tillbaka snart. Har på känn att den gör det. Tänk vad kul att sy kläder till en egen knodd : D.

  SvaraRadera
 2. Ååååååååå - så kul!!! Grattis!!! Haha, ja tänk - jag började ha mina misstankar :) När är det dags? Min sylust är defintivt tillbaka och man kan väl säga att jag syr igen det jag missade i somras. Så håll ut, lusten att sy kommer tids nog!! Det blir extra speciellt roligt att följa dig och bloggen nu när vi sitter lite i samma båt :) KRAM!

  SvaraRadera
 3. Supersöt body! Hoppas julen har varit bra! Vi får ses snart! Jag tror som Makrill skriver att din sylust kommer tillbaka då du känner dig bättre. Man kan ju vara hur trött som helst från början.

  SvaraRadera
 4. Nämen, så roligt, grattis till hela familjen!

  SvaraRadera
 5. Grattis! Kanske det är logiskt att du just nu ska fokusera lite mer inåt dig själv och snart nog kommer nog lusten att skapa igen. Lycka till framöver med allt!

  SvaraRadera
 6. Stort grattis! Känner sååå igen det det du skriver om tröttheten, den är verkligen övermänsklig när man är gravid. Hoppas att du piggnar till lite längre fram!

  SvaraRadera
 7. Vilken mysig body! Då får du anledning att sy till den egen lilla också snart då. Grattis!! Och hoppas att sylusten kommer tillbaka. Jag känner helt och fullt igen mig i det där att tappa sylusten när man har bebis i magen... Men min är ju ute nu och nu finns sylust men inte sytid! ;-)

  SvaraRadera
 8. Grattis! Vi får väl hoppas att sylusten kommer tillbaka så småningom... Bodyn var iaf jättesöt!

  SvaraRadera
 9. Tack för alla gratulationer! Jag är i v 17, så snart borde den tappade lusten komma tillbaka :)

  SvaraRadera
 10. Grattis! Vad roligt att få sy så små kläder till en egen liten :-)

  SvaraRadera
 11. Grattis! Tror också att din sylust dyker upp snart igen, och vad extra kul då att få sy pyttekläder till din kommande bebis.
  Jättefin body förresten!

  SvaraRadera
 12. Å grattis! Vad spännande med pyret i magen! Hoppas ni får flytta hem snart också!

  SvaraRadera