lördag 20 november 2010

Alster från sydagen

För dem som brukar läsa min blogg hyffsat regelbundet har nog märkt att det varit tyst ett tag nu. Men jag lever :) Har bara tagit det lite lugnt med syandet och bloggandet ett tag. Det blir nog lätt så när man från att ha varit föräldraledig heltid till att börja jobba heltid. När man då som jag jobbar några kvällar i veckan, vill man verkligen vara med familjen de andra kvällarna.

Men förra helgen åkte symaskinerna fram då jag, Le Petit och en till tjej hade sydag. Verkligen jättemysigt och jätteroligt. Hoppas på en ny dag framöver :)Denna singoalla blev iaf sydd mellan allt snack, fika och annat trevligt. Den är sydd i Jnydesigns gula molninterlock och ska till en liten tjej som jag inte har träffat. Hoppas nu den passar!
Extra roligt när jag sydde den var att prova Le Petits nya maskin hon köpte på syfestivalen. Så singoallan är fållad med nån våffelsöm. Extra fint!

7 kommentarer:

 1. Fin singoalla och vad roligt med sy dag! Önskar ibland att några av er bodde närmare så jag också hade kunnat vara med:) Kan nog tro att det inte finns så mycket tid för sömnad och bloggande när du jobbar heltid och dessutom kvällar. Själv ska jag plugga jan-mars eftersom jag fått en ny tjänst på jobbet som kräver en intensiv och jobbig utbilning så det lär nog bli tystare hos mig med framöver.

  SvaraRadera
 2. Väldigt söt klänning! Både modellen o tyget är riktiga favoriter hos mig.
  Trevligt att ni fick till en sydag - hoppas att det blir fler tillfällen och att jag kan då - jag skulle väldigt, väldigt gärna ha varit med!

  /Lena

  SvaraRadera
 3. Ja visst var det kul att ha sydag! Singoallan blev verkligen jättefin! Kan tänka mig att beställaren blir nöjd.

  SvaraRadera
 4. Finfin singoalla å namnbyxorna nedanför är superläckra!

  SvaraRadera