tisdag 16 februari 2010

Nappfilur


Fick tygerna idag från Stoff och Stil som jag väntat på. Var tvungen att sätta igång direkt med en liten filur som jag gått och tänkt på ett tag.
Det är en nappfilur. En liten filur med en napp i ryggen, så att man kan sätta fast den med napphållare. På så sätt kan Lilleman inte tappa ner den hela tiden. Det finns ju inget mer irriterande än att sitta och plocka upp leksaker hela tiden från skitiga golv när man tex är på nåt café.

Tryckte fast knappar som ögon och så fick filuren en plinga i sig. Hade tänkt stoppa smörgåspapper i benen som prassel, men det blev för trång, så det fick bli vadd där med. Annars är det ett litet tips, att ha smörgåspapper som stoppning. Många småttingar älskar ljudet.

Nu återstår bara det stora testet. Att se om Lilleman godkänner leksaken imorgon :)

4 kommentarer:

 1. Vet inte om jag skall svara dig här eller på min egen blogg så det hamnar ett svar på båda ställena ;-)

  Maskinen jag broderar med är min nya "pärla" Janome MC 350E som inköptes i december -09. Jag bara älskar den och det är underbart kul att dekorera kläderna (och övriga saker) med det lilla extra. Idéerna bubblar i huvudet och jag hinner inte med att få alla till verklighet.

  SvaraRadera
 2. Vad söt. Är säker på att lilleman kommet att tycka om den! Ser fram emot symässan på fredag. Kram

  SvaraRadera
 3. Tack! Tycker själv den blev söt, och lilleman gillade den oxå :) Ska bli jättekul på fredag! Kram

  SvaraRadera
 4. Söt! Smart att den går att sätta fast! Ett mycket bra tips med smörgåspapper, jag har funderat på vad man kan använda som prasslar bra! :)

  SvaraRadera