måndag 17 juni 2013

Ge upp

Känns som jag börjat ge upp bloggen. Det handlar inte om att jag sytt mindre, för det har jag inte. Sytt väldigt mycket i vår. Så mycket att det känns skönt att ha beställningsstopp över sommaren.
Nä, det är mer tiden efter jag sytt som jag inte orkar lägga på ett blogginlägg. Är ju aktiv på facebook med Onomak, och där lägger jag snabbt ut bilder på det jag sytt. Och då orkar jag inte blogga om samma sak känns det som.

Men bloggen kommer finnas kvar, för vem vet, en dag kanske jag har all tid i världen att lägga på bloggen.

Här kommer senaste klänningen till Lillasyster. En rosa fordonsklänning där fordonen får väga upp det rosa :)

6 kommentarer:

 1. Fin! Ja, bloggen tar tid och ger inte lika mycket i retur i form av kommentarer osv numera. Känns som att fler och fler övergår till Facebook grupper eller egen fb sida. Synd för eg tycker jag bloggar är trevligare... Förstår dock att tid inte alltid finns.

  SvaraRadera
 2. word sister - jag tänker precis samma sak... men NÄR du bloggar så läser jag direkt! jämt!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker iallafall att det är synd, förstår att det känns lite dubbelt, men tänk på oss som inte har facebook... :)

  Jag hoppas inte du kommer lägga ner helt iallafall. Gillar dina alster och din blogg

  SvaraRadera
 4. Förstår precis hur du tänker. Jag tar bloggpaus nu över sommaren, hinner helt enkelt inte med att blogga också. Fast jag vill definitivt inte sluta helt och har bara startat lite lätt med facebooksida än så länge. Men saknar kommentarerna de är så härlig feedback tycker jag. De betyder väldigt mycket för mig i alla fall. Din blogg är en utav få som jag fortfarande följer, men eftersom jag knappt hinner med min egen blogg finns det ännu sämre med tid till att läsa andras tyvärr.

  SvaraRadera
 5. Jag förstår precis vad du menar, känner lite samma sak själv. Men jag är ju förstås inte alls aktiv med den egna fb-sidan... Men jag ÄLSKAR bloggar och tycker det är en MYCKET trevligare form än när det försvinner i fb-surret. Åtminstone det som postas i grupper. Sen tror jag att livsituationen ändras för oss alla - numera är vi många med småbarn och jobb och hem och andra sociala tillställningar som kräver sin rättmätiga uppmärksamhet. Då blir åtminstone jag bra mycket sämre på att både på att fota, redigera bilder, blogga och kommentera hos andra... Blä för det!

  SvaraRadera
 6. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

  SvaraRadera