måndag 14 januari 2013

FärgglattÅsså ännu en jumpsuit. Men denna är till Lillasyster. Det fick bli nåt färgglatt som inte är rosa ;) Gillar verkligen tyget som innehåller grävmaskiner, lyftkranar, en pojke och en flicka. Passar min tjej :)

Tyget kommer från Liandlo och mönstret är ett omarbetat Ottobremönster.

7 kommentarer:

 1. Grymma! Hon blir ju hur fin som helst i dom!
  Jättesnyggt med rött till också!

  SvaraRadera
 2. Dom är verkligen fantastiskt snygga!

  SvaraRadera
 3. Jättefina! Har precis tänkt sy efter ottobremönstret, får man fråga vad du gjort för förändringar?
  /Anna

  SvaraRadera
 4. Så fint! Jag undrar om du vill tipsa om vad för slags tyg som är bäst till barnkläder? Det ska ju vara både tåligt, lagom tjock, lagom varmt och kanske även elastiskt. Har inte sytt så mycket men skulle gärna vilja lära mig :)

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket!
  Anna, jag har förlängt livet, gjort en anings djupare urringning, smalnat av upptill, och gjort byxbenen lite vidare. Ska göra ännu vidare nästa gång. Sen har jag satt mudd. Så det är inte mycket kvar av ursprunget ;)
  Charlotte, vad kul att du fått upp intresset för sömnad. Är jättekul! Jag syr väldigt mycket i jersey med några procent lycra eller annat som gör att det är elastiskt. 100% bomull är inte så elastiskt. Oftast är interlock 100 % bomull. Det har en annan stickning och känns oftast lite tjockare tycker jag. Jag syr sällan tröjor i det, men byxor och filtar går bra tycker jag. Är man nybörjare brukar oftast interlock vara smidigare att handskas med då det inte krullar sig i kanterna lika mycket.
  Vill man ha varmare byxor är velour mysigt :)
  Lycka till!

  SvaraRadera