söndag 13 mars 2011

Alster från sydagen

Igår hade jag, Le Petit och två tjejer till sydag. Vi satt hela dagen och sydde, pratade, fikade och åt. Man kan väl säga att det verkligen var lyx för oss småbarnsmammor. Supertrevligt!

Jag sydde lite beställningar och nån present. Man tror ju alltid att man ska hinna mer än man gör, men jag är ändå nöjd med vad jag hann.


Här är en kofta som en kollega har beställt till en liten tjej. Hon hade sett den lilla gula omlottröjan i storlek 50, och ville ha en liknade med moln i storlek 86 och knäppning rakt fram. Jag utgick från ett Ottobremönster på en annan tröja och ritade om det till en kofta. Sen hade jag tyvärr för lite av de gula molnen, så det fick bli i de bruna molnen i interlock från Jnydesign. Även interlocken till kantband kommer därifrån.En dregglis i Johanna Ahlards ocean från Znok kommer oxå hamna i den lilla tjejens garderob.

12 kommentarer:

 1. Åh den där koftan var grymt snygg!!
  Nu blev jag verkligen superinspirerad! Måste också göra en kofta. (Blir min fösta någonsin)
  Synd att klockan är 23.55... Skulle vilja sätta igång omgående, men förnuftet säger att det ionte är en bra idé. Nu vet jag vad jag ska göra imorgon kväll när barnen somnat.
  Tack för inspirationen. Tänk att det kan vara så roligt att läsa sybloggar :) Din är kanon!

  SvaraRadera
 2. men så snygg!! sådana här skulle man ju sy till sina barn...har länge haft meandi-svettisarna till dem för de var ju så fina...men nu kan man ju sy egna =)
  extremt snygga kantband - jag är avis!

  SvaraRadera
 3. koftan är helt underbar!!!!

  SvaraRadera
 4. Ja visst hade vi trevligt! Koftan blev verkligen supersnygg! Vad cool den nya nappfiluren blev i förra inlägget!

  SvaraRadera
 5. Fina små plagg! Koftan är ju för söt, jag tror inte jag har sett riktigt den modellen förut. Och havstyget är underbart!

  SvaraRadera
 6. Så snygg, riktigt riktigt snygg!!! :)

  SvaraRadera
 7. Åh så läcker! Bara måste sy en knäppetröja till Sigge, det är ju så himla fint!

  SvaraRadera
 8. Åh, vilken underbar kofta! Jag blir också inspirerad. :)

  SvaraRadera
 9. Tack för alla kommentarer! Det är så kul att få inspirera andra på samma sätt som jag blir inspirerad av alla bloggar :)

  SvaraRadera