onsdag 14 december 2011

Bodysuit


När jag köpte skogstyget var tanken att jag skulle sy en tröja till Lilleman. Men så kom det lite beställningar i skogstyget och vips så var det slut. Så när nästa omgång skogstyg skulle komma blev jag så rädd att jag skulle bli utan, så Le Petit fick langa från syfestivalen och Jny två meter :)
Och nope, ingen tröja ännu till Lilleman....men snart så.
Först ut till mina egna i tyget är till Lillasyster som får en bodysuit. Och glöm det jag skrev nyligen om att jag skulle förnya mig och inte sy så mycket i rött ;) Gjorde farfarsknäppning igen, och nu blev det ännu bättre tycker jag.
Mönstret är eget i storlek 74. Hon mätte 70 cm sist på BVC så det finns växtutrymme och jag viker upp både ärmar och ben i muddarna.

Nu ser jag framemot torsdag, och håller tummarna att inga magsjukor eller influenser kommer emellan. För då ska jag, W-collection och Krumelej ha syträff. Kul kul! :)

5 kommentarer:

 1. Skitsnygg om man får säga så:/ klart du får snöa in på rött julen närmar ju sig;) skyll på det haha... Ska bli SÅÅÅ mysigt! Ida och Annika kommer vara med oxå....men magsjukan få du inte dra hit, den är jag livrädd för;) KRAM

  SvaraRadera
 2. Så snygg den blev! Tycker inte att det gör något att du "snöat in" på röda kantband för det passar ju så bra till!
  Så mysigt det låter med syträff med tjejerna. Jag saknar våra sydagar!

  SvaraRadera
 3. Så fint! Och rött är alltid snyggt. Jag har precis sytt två plagg i det där underbara tyget. Det blir en mössa till min skogstokige pappa i julklapp, sedan är mitt slut (och jag har tygstopp...)

  SvaraRadera
 4. Jättefin! Snyggt med rött till och fin knäppning!

  SvaraRadera
 5. hjälp så fin! och koftan med, verkligen snygg! Håler med om att krullig jersey är lite trixigare att kanta med, men gör det mer o mer faktist, blir så tunt och bra när man ska knappa bodys o så. Vet inte vad jag har för inställning så här på rak arm, men jag ändrar mkt lite på diffen, kör på samma i typ alla material...funkar bra!

  SvaraRadera